уторак, 13. март 2012.

Amajlije, talismani, aktivatori energije i zaštitinici


Iskoristite sve svoje potencijale: Amajlije, talismani, aktivatori energije i zaštitinici

  • Amajlija - zaštitnik od magije, vračanja, svih negativnih uticaja i energizator
  • Ljubavna amajlija
  • Mesecv zastitnik i talisman 
  • NOVO: Jedinstveno magično ogledalo
ZAŠTO? Odgovarajući na zahtev velikog broja posetilaca, koji se redovno obraćaju za savete i pomoć u raznim situacijama, odlučili smo da vam ponudimo paletu energetskih aktivatora i zaštitnika. Snažno energetski aktivirani, uz kombinaciju simbola i oblika, donose neophodnu ravnotežu u vašem okruženju i organizmu, smirenje i zaštitu od negativnih, oniričkih i magijskih uticaja.

Za dva i više predmeta - popusti! 
Oslobodite potencijale i energije i zablistajte u punoj snazi!
Razmislite dobro, ovo je pametna investicija!!!


1. AMAJLIJA PROTIV MAGIJE, VRAČANJA I SVIH NEGATIVNIH UTICAJA I ENERGIZATOR  - Moćno sredstvo zaštite, dodatno programirano, koje će doprineti da izbegnete tamne vilajeti čini, crne magije, psihičkog energetskog vampirizma, oniričkog zračenja. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne i vlaške magije, protiv urokljivih očiju. Razvezuje čini i uravnotežuje organizam, oslobađajući ga od svega negativnog i donoseći smirenost i opštu revitalizaciju, čime vam vraća i pojačava energiju i vitalnost. Neophodno u današnje vreme! U formi izuzetno dekorativne ogrlice - nakita!
PLUS POKLON za svakog naručioca: komplementarne dekorativne mindjuše sa istom namenom! CENA (sa uracunatim PTT troskovima i poklonom!): samo 850 dinara.


2. LJUBAVNA AMAJLIJA
Pravi poklon za 8. mart - sebi i drugima!
Snažna amajlija, dodatno programirana, u formi izuzetno dekorativne ogrlice - nakita, koja donosi novu ljubav ili štiti postojeću od trzavica, lomova, uticaja crne magije. Pomaže kod nevere, ljubomore, kada veza slabi i preti raskid. Donosi spokoj u vezu, brak i zajednicu, popravlja odnose dece i roditelja, priziva bogatstvo kroz ljubav ili brak, poboljšava plodnost i potenciju. 
PLUS POKLON za svakog naručioca: komplementarne dekorativne mindjuše sa istom namenom! CENA (sa uracunatim PTT troskovima i poklonom!): samo 850 dinara.



3. MESEČEV ZAŠTITNIK I TALISMAN U obliku izuzetno dekorativne ogrlice, dodatno programiran. Čuva od noćnih napada, crne magije, kao i od bilo kakvih zakulisnih radnji. Jača intuiciju i vidovitost i omogućava da se pomoću snova i meditacija dođe do rešenja svakog problema. Ovaj talisman predstavlja promene, dom i porodicu, snove, podsvest i decu i pospešuje uspeh na tim poljima. Osigurava zaštitu od spoljnih uticaja, negativnih energija, tuđih zlih namera ili akcija, astralnih demona, crnih misli neprijatelja, blokadu sopstvene nesigurnosti.  
PLUS POKLON za svakog naručioca: komplementarne dekorativne mindjuše sa istom namenom! CENA (sa uracunatim PTT troskovima i poklonom!): samo 850 dinara.


4. JEDINSTVENO MAGIČNO OGLEDALO Enegertski aktivator i zaštitnik od negativne nergije, crne magije, uroka i uopšte zlih uticaja. 
Ogledalo vekovima unazad ima specifično mesto u magijskoj i religijskoj simbolici. Ono figurira kao simboličan prolaz iz svakidašnje u nesvakidašnju svetu realnost, iz jednog normalnog u jedan preokrenuti univerzum. Ponirući pogledom u taj drugi i drugačiji svet, ljudi su nastojali da vide stvari koje se - u uobičajenim okolnostima - nalaze izvan njihovog domašaja. Na drugoj strani stoji i upotreba ogledala kao sredstva za zaštitu od demona, uroka ili uopšte zlih uticaja. Kao takvo, ogledalo se posebno često koristi u magijskim i svadbenim ritualima, pri čemu se njime obično štiti nevesta...
Zakoračite u svet magije ogledala! Naručite naše energetsko ogledalo (u formi ogrlice), dekorativno i posebno programirano za zaštitu od negativne energije, crne magije, uroka, demonskih i uopšte zlih uticaja, kao i za koncentraciju i aktivaciju Vaše energije koju odašiljete u spoljni svet. Dovoljno je samo da ga uvek imate sa sobom...

Нема коментара: