уторак, 21. фебруар 2012.

Srcolomke


Srcolomke muških srdaca

Kao što postoje „bitange“ koje lome srca princezama, tako postoje i fatalne dame. One su seksi, privlačne i zabavne, ali su od one „fele“ od koje bi svaka majka sakrila svoje sinove. Navodno, one nikad ne mogu da vas usreće i s njima nešto stalno nedostaje. Pokušajte da izbegnete kako znate i umete ove tipove žena i ne slušajte priču kako će se sa vama ili zbog vas promeniti. Veća je verovatnoća da će vas promeniti, a još veća da će vas iz čistog hira ostaviti jadnog i gotovo slomljenog. Evo deo liste onih koje su dobre za izbegavanje.
Zanesenjakinja - Ona se potpuno predaje svemu, bilo da je reč o novoj religiji, filozofiji ili zdravoj ishrani. Uglavnom su to astrolozi ili iscelitelji u ženskom obličju. Veruje u tarot, horoskope, meditaciju, kristale i isceliteljske moći muzike. Ona će vas privući svojom mističnošću, otvoriće vam novu dimenziju i proširiti vidike. Vremenom, pokušaće da vas uvuče u svoje „posliće“, a vama će biti sve manje zanimljivo. NJihova prednost je u tome što npr. ne jedu meso i ne piju alkohol, te su lake za održavanje. Nikad vas neće ništa pitati, neće donositi odluke, ali ćete morati da naučite da pratite grupu u kojoj je i da beskrajno verujete. Kad joj prvi put kažete kako to uopšte nema smisla, veza je gotova.
Lolita - Samo ime kojim joj je Nabokov podario besmrtnost asocira na taaako mladu, beskrajno slatku i neodoljivu. Gledaće vas kao ličnog učitelja života, kao u samog Pigmaliona, a vama će se to mnogo svideti. „Primićete“ se na ulogu zaštitnika od okrutnog sveta. Zapravo, trebalo bi da preispitate svoje intelektualne sposobnosti. U stvari, ona je i te kako svesna svojih moći kad su muškarci u pitanju i to koristi. Verovatno ste joj i sponzor, ali vama to ne smeta jer mislite kako ste neodoljivi, pa ni sasvim mlade devojke ne mogu da ostanu imune na vaš šarm. Ponajmanje marite za to šta drugi pričaju, a mala samo igra svoju igru. Ona će vas ižvakati, a zatim ispljunuti čim naiđe bogatiji.
Starleta - Svojom lepotom ostavlja bez daha i ona je razlog zašto obitavate na gradskim dešavanjima. Ako još želi da popriča sa vama, bićete na sedmom nebu, ali svaka komunikacija prestaje čim se pojavi dobrostojeći plejboj na glasu. Možda i pristane da izađe sa vama, ali samo pod uslovom da je upoznate sa svojim moćnim prijateljima. Ona je u večitoj potrazi za „velikim igračima“. Ako se i zadrži nešto duže kraj vas, nestaće tokom noći čim upozna bolju priliku. Naravno, vama se vraća ujutru. Malo je starleta koje postaju prave zvezde i zbog toga su izuzetno nesrećne, a vas će kriviti za svoj neuspeh.
Nemoralna žena - Uvek je uzbudljiva i uzbuđena. Neodoljiva je u krevetu, gde njena karakterna crta dolazi do izražaja u potpunosti. Nevažne su vaše maštarije, ona će biti spremna sve to da isproba, ma i još više od toga. Upravo zbog toga ju je tako teško ostaviti, makar je i vadili više puta iz zatvora ili i sami bili uhapšeni zbog nje. Duboko u sebi znate da nećete nikad imati bolji seks od onog s njom, ali najveći problem je to što će vas konstantno uvlačiti u nevolje ako se vežete za nju. Ako malo bolje pogledate, takvoj ženi je skroz nevažno da li se radi o vama ili nekom drugom muškarcu. Ne čini vas posebnim, bez pardona će vas zameniti u svakom trenutku.   

Нема коментара: